Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Talco, Doctor Prats i Koers, les tres últimes incorporacions al cartell de l'Acampada Jove 2018

El festival organitzat per les JERC se celebra a Montblanc entre el 19 i el 21 de juliol

Imatge d'arxiu de centenars de persones instal·lant les tendes a la zona d'acampada destinada a la gent jove Imatge d'arxiu de centenars de persones instal·lant les tendes a la zona d'acampada destinada a la gent jove L.BUSQUETS / ACN
Espectacles ACN
Dimecres, 11 abril 2018 19:50

Talco, Doctor Prats i Koers participaran a l'edició 2018 de l'Acampada Jove que se celebrarà a Montblanc, els dies 19,20 i 21 de juliol. Aquests grups s'afegeixen als anunciats Buhos, VadeBo, Sense Sal, Valtonyc, Ebri Knight, Tremenda Jauría, Setrill, Txarango, Smoking Souls, Porto Bello, Xavi Sarrià, Germà Negre i Prozak.

Talco torna a l'Acampada Jove amb la seva música ska-punk carregada de consciència política, després de presentar al febrer el seu sèptim disc 'And the winner isn't'. Els terrassencs Doctor Prats també presentaran el seu últim treball, que veurà la llum al maig.

Finalment, l'última incorporació a l'Acampada són els lleidatans Koers i els sons jamaicans i africans del reggae-pop del seu primer disc, 'Unbroken'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: