Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba a Alcover 'Malebable', un espectacle sensorial per als més petits

L'espectacle es representarà aquest diumenge 8 d'abril, a les 11h, al Convent de les Arts 

Escena de  'Malebable' de la companyia Helena Lizari Escena de 'Malebable' de la companyia Helena Lizari CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 07 abril 2018 17:53

Aquest diumenge 8 d'abril, a les 11h, dins la programació estable hivern-primavera 2018, el Convent de les Arts d'Alcover acollirà l'espectacle sensorial 'Malebable' de la Cia. Helena Lizari; recomanat a infants d'1 a 5 anys.

'Malebable' és un espectacle sensorial de moviment. Cos i objectes ballen junts creant un seguit d'imatges poètiques. És un viatge a través de les sensacions, dels sentits. Una aventura de percepció per mitjà de les textures, del tacte. 'Maleable' ems porta a través d'objectes i textures a un imaginari creat per dos personatges i impulsat pel motor de la imaginació. 'Malebable' és com un joc de textures que canvien, un joc de mirades. Un joc de canvi, un joc de la imaginació en moviment. 

I en el marc de l'Escola de l'Espectador, en finalitzar l'espectacle, es durà a terme un taller de creació a través del moviment. A través del fil conductor de la peça, la materialització de les textures a través del cos, es desenvoluparà un treball de sensibilització de l’infant a través de l’experiència, estimulant la seva creativitat i convidant-lo a nous descobriments a través del propi cos i el dels demés.

Les entrades es poden adquirir a 6€ (4€ amb el Carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover i el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. La proposta es troba inclosa en els abonaments Petits i Grans i General.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: