Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rozalén actuarà a Tarragona després d'exhaurir les entrades

La cantant presentarà aquest diumenge 8 d'abril, al Teatre Tarragona, el seu tercer disc 'Cuando el río suena...'

Rozalén Rozalén CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 07 abril 2018 15:10

La cantant d’Albacete Rozalén és, actualment, una de les veus més reconegudes de la cançó d’autor, amb tres discs que han tingut molt bona acceptació per part de la crítica i del públic. Rozalén presentarà el seu disc 'Cuando el río suena...' aquest diumenge 8 d'abril, a les 20:00h, al Teatre Tarragona, en un concert en què ja s'han exhaurit les entrades.

L’impacte de la seva música ha transcendit les fronteres de l’Estat espanyol, arribant fins a països com Argentina, Perú, Xile o Mèxic.A les noves cançons, Rozalén se centra en les seves experiències personals per parlar de temes com el feminisme, la memòria històrica, la crisi dels refugiats o l’amor i el desamor, mantenint una cançó d’autor que presenta tocs de pop, folk, ranxera o, fins i tot, drum’n’bass.

Amb els seus dos treballs anteriors, Rozalén va aconseguir dos discs d’or, a més de rebre el reconeixement d’Àlbum de l’Any 2015 per part d’Apple Music, o la Placa al Mèrit Professional a Castella la Manxa. Cuando el río suena… ja és disc d’or desprès de 17 setmanes en la llista de vendes de tot l’Estat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: