Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pirates Teatre pugen dissabte a l’escenari del Teatre Principal de Valls

L'espectacle 'Barbes de balena' de la companyia Els Pirates Teatre és finalista del Premi BBVA de Teatre 2018

L’espectacle 'Barbes de balena', de la companyia Els Pirates Teatre, es representarà aquest dissabte al Teatre Principal L’espectacle 'Barbes de balena', de la companyia Els Pirates Teatre, es representarà aquest dissabte al Teatre Principal CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 06 abril 2018 19:12

El proper dissabte 7 d’abril, el Teatre Principal de Valls (21:00h) acollirà la representació de l’espectacle 'Barbes de balena', de la companyia Els Pirates Teatre. 'Barbes de balena' és una de les sis obres finalistes de la 18a edició del Premi BBVA de Teatre 2018, impulsat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), amb el suport de BBVA CX.

Escollida entre 80 propostes teatrals provinents de companyies d’arreu del país, 'Barbes de balena' fa un recorregut per la vida de la doctora Dolors Aleu i Riera (1857-1913), la primera dona llicenciada en medicina a Catalunya i a l’Estat espanyol. La seva va ser una carrera plena d’obstacles que va anar superant per exercir una professió a aleshores vetada per les dones.

A partir de la seva figura, 'Barbes de balena' fa memòria de les nostres àvies i besàvies i reflexiona sobre les dones d’avui en dia. “A l’època de la doctora Aleu, les dones portaven cotilla. I nosaltres?”, reflexiona l’obra. 'Barbes de balena' és la primera de les sis obres finalistes del Premi BBVA de Teatre 2018 que pujarà a l’escenari durant aquest mes d’abril.

L’Espai Ter de Torroella de Montgrí acollirà 'Wohnwagen', del Col·lectiu VVAA (diumenge 8 d’abril); l’Auditori Teatre de Calldetenes serà l’escenari de 'Not a moment too soon', de la companyia Thorus Arts (dissabte 14 d’abril); al Teatre Ateneu de Tàrrega pujarà 'Alpenstock', de la companyia Obskené (divendres 20 d’abril); El Foment de Martorell acollirà 'Amanda T', de la companyia Àlex Mañas i En Cursiva (divendres 27 d’abril) i, finalment, '#Lifespoiler', de Flhyhard Produccions, es podrà veure a l’Espai Rusiñol de Manlleu (dissabte 28 d’abril).

El 14 de maig, la Gala Final a L’Atlàntida de Vic

L’espectacle guanyador de la 18a edició del Premi BBVA de Teatre serà guardonat amb una gira valorada en 20.000 euros per diverses sales del territori, incloent-hi la participació al Festival Temporada Alta 2018.

L’espectacle guanyador es donarà a conèixer en el marc de la Gala Final que tindrà lloc, el 14 de maig, a la Sala Ramon Montanyà de L’Atlàntida de Vic.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: