Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival 'Ja Veus' desembarca al Teatret del Serrallo

Harrison Ford Fiesta actuarà aquest dissabte, a les 20:30h, i Donallop ho farà diumenge, a les 12:30h

El grup Harrison Ford Fiesta presentarà dissabte el nou disc 'La Fête' al Teatret del Serrallo de Tarragona El grup Harrison Ford Fiesta presentarà dissabte el nou disc 'La Fête' al Teatret del Serrallo de Tarragona PABLO LUNA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 06 abril 2018 18:51

Durant aquest cap de setmana, el Teatret del Serrallo de Tarragona engega la seva programació primaveral amb el cicle ‘El Teatret Musical’ i la participació en el festival 'Ja Veus', un esdeveniment que arriba a la segona edició amb la veu com a instrument. Aquest festival té com a objectiu la recerca, promoció i difusió de nous talents musicals i la programació d’artistes consolidats, a partir d'un format de concerts únics per la seva filosofia i ubicació. Es fa en diferents espais de Tarragona: Claustre de Sant Pau del Seminari, el teatre El Magatzem, el Teatre Tarragona i el Teatret del Serrallo. Són concerts únics on el públic gaudeix de l’experiència de la proximitat.

En l’escenari de l’espai serrallenc, se segueix apostant per una programació musical en la qual la interpretació vocal pren un protagonisme rellevant. La primera actuació serà aquest dissabte 7 d’abril, a les 20.30 hores, amb Harrison Ford Fiesta, que presenta el seu darrer disc ‘La Fête’. Per a confecció d’aquest nou enregistrament, els integrants del grup s'han reclòs durant un any sencer en un decadent palauet modernista als afores de Reus.

La segona actuació d’aquest cicle és el diumenge 8 d’abril, a les 12.30 hores, amb Donallop que presenta l’espectacle ‘Misteris de sa vida’, l’evolució del duet mallorquí, Joana Pol i Pere Bestard, que troba a la fi un camí per a totes les seves intencions i aspiracions. Un concert on la música "és una expressió tràgica de la vida que ha d'acabar en una catarsi".

L’aforament del Teatret del Serrallo és limitat i cal reservar les entrades per als concerts mitjançant el web entradium.com.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: