Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El mag Jorge Blass al Festival Impossible de la Canonja

La Gran Festa de la Màgia tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d’abril

El mag Jorge Blas El mag Jorge Blas CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 06 abril 2018 13:15

La màgia regnarà de nou, aquest cap de setmana, a la Canonja. Aquest any però, incorpora un canvi provisional d’ubicació a causa de les properes obres de remodelació de l’Orfeó Canongí. Per tant, hi haurà espectacles que es traslladaran al Pavelló Esportiu que acollirà la Gala Internacional de Màgia amb Gisell, Set de màgia, Riversson i Adrián Conde; i l’espectacle ‘El arte de la màgia’ a càrrec del reconegut mag Jorge Blass.

D’altra banda, els actes de carrer també canvien d’ubicació, abandonen la plaça Mestre Gols per passar a l’espai de la plaça Ernest Llunch. Des d’aquest espai, el dia 7 d’abril, es podrà gaudir de la màgia familiar d’Adrian Conde i, es donarà sortida a la cercavila de la companyia Cíclius amb una tartana molt especial.

La màgia de Deux a la Tache posarà punt final al Festival Impossible, el diumenge 8 d’abril al migdia, a la plaça del Castell.

Les entrades i els abonaments pels diferents espectacles es podran adquirir a través del web de Codetickets i al Castell de Masricart (venda a taquilla fins una hora abans de l’espectacle). Els espectacles de carrer són gratuïts i se’n poden consultar els horaris al web de l’Ajuntament de la Canonja.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: