Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tribut a Maná a la Sala Zero de Tarragona

El grup + Dmana actuarà, aquest divendres 6 d'abril, amb la gira ''Amar es combatir show' 2018

+ Dmana, l'única banda tribut reconeguda per Maná a Europa + Dmana, l'única banda tribut reconeguda per Maná a Europa CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 05 abril 2018 19:17

+ Dmana, l'única banda tribut reconeguda per Maná a Europa, torna aquest divendres 6 d'abril, a les 22:30h, a la Sala Zero de Tarragona, amb la gira  'Amar es combatir show' 2018, el seu especial homenatge a l'emblemàtica gira de Maná que va recórrer l'Estat espanyol l'any 2007.

La banda tribut ha comptat amb la col·laboració estel·lar de Sergio Vallín (guitarrista de Maná) i Héctor Quintana (percussionista i segona veu de Maná), els qui van participar en alguns concerts per Espanya de la gira del grup al 2016 i 2017.

En paraules de Sergio Vallín: "Vostès fan un xou realment fantàstic. Per primera vegada, he vist un concert de Maná des de fora de l'escenari, i ha estat un plaer tocar amb una banda amb aquesta vibració tan especial. "

+ Demana proposa reviure l'essència i l'univers dels grans èxits de la banda de rock llatí més important de tots els temps, de la mà de la banda tribut més fidel i contundent de Europa, en un concert ple de sorpreses i energia positiva.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per un preu de 15 euros (+ despeses) i 18 euros a taquilla. També s'anuncia que les 50 primeres entrades online tindran un preu reduït de venda. Poden adquirir-se a través de Tarragona Explore.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: