Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Trono presenta una proposta de teatre musical per aquest cap de setmana

'Balla amb mi' és un repertori de noms bàsics del teatre musical nord-americà, interpretats per Toni Viñals

'Balla amb mi', una proposta enginyosa basada en teatre musical nord-americà 'Balla amb mi', una proposta enginyosa basada en teatre musical nord-americà CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 05 abril 2018 18:58

La Sala Trono Armanyà de Tarragona serà l'escenari aquest cap de setmana de 'Balla amb mi', un concert teatral construït a partir de 17 cançons, un actor i un músic. La proposta es presentarà divendres 6 d'abril i dissabte 7, a les 20:30h, i diumenge dia 8, a les 18:30h. 

El repertori inclou alguns dels noms fonamentals del teatre musical nord-americà, d’Irving Berlin a Jason Robert Brown, passant per Richard Rodgers, Stephen Sondheim o Jonathan Larson, que seran interpretats per l'actor-cantant Toni Viñals. Un repertori seleccionat per fer un recorregut cronològic (de 1928 a 2014) que permeti als espectadors fer un viatge en el temps durant l’espectacle dirigit per Xavier Casan i també un recorregut dramatúrgic i emocional que permeti als intèrprets fluir per un munt de registres i estils aparentment oposats.

La selecció musical, dramatúrgia i direcció escènica ha anat a càrrec de Xavi Casan, mentre que els arranjament i la direcció musical ha correspòs al pianista Marc Garcia-Rami.

Les entrades a 16 euros es poden adquirir a través de Tarragona Explore.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: