Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Gotes de música i notes de vi’ al Teatret del Serrallo

La música dels cantautors locals Albert Jordà i Anna d’Ivori acompanyarà els tast comentat de vins de la DO Tarragona els divendres 13 i 20 d’abril

Albert Jordà encetarà el cicle ‘Gotes de música i notes de vi’ el 13 d'abril al Teatret del Serrallo Albert Jordà encetarà el cicle ‘Gotes de música i notes de vi’ el 13 d'abril al Teatret del Serrallo FERNANDO PRATS
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 12 abril 2018 19:25

La segona edició del cicle ‘Gotes de música i notes de vi’, que organitza la DO Tarragona, se celebrarà aquest mes d’abril al Teatret del Serrallo de Tarragona, en concret els divendres 13 i 20 d’abril. a les 19.30h amb els concerts d’Albert Jordà i Anna d’Ivori, respectivament. Es tracta d’un viatge enomusical pels vins de la DO Tarragona acompanyat per la música d’artistes del territori que aportaran les seves cançons. En aquesta edició el cicle tindrà caire solidari perquè els diners que es recaptin de les entrades (5 euros) es lliuraran íntegrament a la Fundació Vicente Ferrer.

Música amb segell DO Tarragona

La música de dos intèrprets de Tarragona, el cantautor Albert Jordà i la cantautora Anna d’Ivori, acompanyarà els vins de la DO Tarragona en un tast dirigit per una enòloga en una tarda-nit plena de sensacions i descobriments sensorial que seran possible gràcies a la col·laboració del Teatret del Serrallo. L’aforament és limitat a 65 persones en cada concert-maridatge i per aquest motiu es recomana comprar l’entrada prèviament a través de la plataforma www.participo.cat o reservant al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Albert Jordà iniciarà el cicle

El tarragoní Albert Jordà i la seva banda serà el protagonista del primer dels concerts de la segona edició del cicle, que tindrà lloc el divendres 13 d'abril. Jordà assegurava fa uns mesos que tot just “ara fa vint anys vaig començar a escriure les meves primeres cançons". Després de dues maquetes, tres àlbums i un single, sumats als treballs editats amb el grup Papa:Noes, "tanco un viatge on he pogut explorar diferents territoris i on la clau ha estat sempre la llibertat de moviments. Amb la il·lusió i la necessitat presa pel cor i sol davant el perill, m’he llençat a l’aventura de tornar a enregistrar algunes de les cançons que més endins m’han arribat, en un estricte i rigorós format acústic tocant jo mateix tots els instruments, en un entorn idoni per a l’ocasió".

Com diu l'Albert Jordà,  seria com "una relectura actualitzada en la més pura intimitat". El disc s’obre amb un tema inèdit: 'Aquest altre jo', una cançó escrita als darrers mesos en què el cantautor descriu la seva visió de tots aquests anys. Seguint les passes del single 'Els núvols', el disc surt al mercat exclusivament en format digital disponible a les plataformes habituals. Aquestes peces acompanyaran mitja dotzena de vins de la DO Tarragona en tast sensorial que no deixarà de sorprendre’ns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: