Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival de Màgia de Torredembarra amplia l'oferta d'espectacles

La segona edició del festival, que tindrà lloc del 27 al 29 d'abril, també guanya nous espais

Els més petits podran gaudir de la màgia d'Òscar de la Torre el proper 28 d'abril Els més petits podran gaudir de la màgia d'Òscar de la Torre el proper 28 d'abril COL·LEGI SANTA ANNA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Març 2018 17:06

La segona edició del Festival de Màgia de Torredembarra, que tindrà lloc els propers 27, 28 i 29 d’abril, ampliarà tant l’oferta d’espectacles com dels espais, després de l’èxit assolit l’any passat.

Així, l’espectacle itinerant del divendres passa a ser un espectacle en dues places, a les 18 h, a la plaça Mossèn Joaquim Boronat i, a les 19 h, a la plaça de la Font. També s’amplia el programa amb un espectacle-taller de màgia educativa que tindrà lloc dissabte a l’Espai Cultural Teatre del Mar.

El programa del festival

El festival donarà el tret de sortida el divendres 27 d'abril, amb espectacles de Màgia al carrer, un a la plaça de Mn. Joaquim Boronat i l'altre a la plaça de la Font. Hi actuaran els mags Alexis Pardo, el Màgic Titu i el Màgic Jordi. 

L'endemà dissabte 28 d'abril, la Màgia educativa serà la protagonista. Així, d'11:30 a 13:00h, a l'Espai Cultural Sala del Mar, tindrà lloc 'Els misteris de l'aigua màgica', a càrrec d'Òscar de la Torre, un espectacle-taller recomanat a partir de sis anys (preu per a infants de 4 euros acompanyats d'un adult). A les 19:30h, al Casal Municipal, se celebrarà la Gala Nacional presentada pel Mago Kayto, que comptarà amb les actuacions de Dani Polo, el Mag Albert, el Mag Luís Manuel i Nuel Galán (preus per a adults, a 7 euros; menors de 12 anys, a 4 euros; grups de 10 persones, a 4 euros; i gratuït de 0 a 3 anys).

El diumenge 29 d'abril, a les 18h, al Casal Municipal, se celebrarà la Gala Cloenda, amb l'espectacle 'Déja Vú', amb la companyia del Mag Edgard (preu per a adults, 5 euros; menors de 12 anys, 4 euros; grups de 10 persones, 4 euros; i gratuït de 0 a 3 anys).

Compra d'entrades

Les entrades es podran adquirir de forma anticipada, a partir del 9 d'abril, a la Regidoria de Turisme de Torredembarra, de dilluns a divendres, de 10 a 14h, al telèfon 977 64 45 00 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A taquilla, es podran comprar -el mateix dia de cada espectacle-, el dissabte 28 d'abril, a l'Espai Cultural Sala del Mar (10:30 a 11:30h) i el diumenge 29 d'abril, al Casal Municipal (16:30 a 18:00h).

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: