Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Paquito Forever', aquest cap de setmana a la Sala Trono

 La companyia uVe Teatre presenta aquest teatre musical aquest cap de setmana a la sala del carrer Armanyà de Tarragona

Escena de 'Paquito Forever' Escena de 'Paquito Forever' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 22 Març 2018 08:37

El teatre musical es farà sentir aquest cap de setmana, a la Sala Trono Armanyà de Tarragona, amb 'Paquito Forever', a càrrec de la companyia uVe Teatre. L'obra dirigida per Víctor Álvaro es representarà els dies 23 i 24 de març, a les 20:30h, i el 25 de març, a les 18:30h. Cal destacar la direcció musical de Gerard Alonso, la coreografia de Bealia Guerra, en la interpretació, Joan Vázquez, i al piano, Gerard Alonso i Haize Lizarazu.

'Paquito Forever' està basat en la història real de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista català que va començar la seva carrera al Paral·lel als anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, els ballets més aclamats i els artistes més emblemàtics d'aquells temps; instal·lant-se a Nova York i vivint la vida amb una llibertat que aquí a la seva terra no podia tenir.

Paco Alonso va ser una de les estrelles que va viatjar per tot el món i va treballar amb els millors. I així va fer més carrera a l'estranger que a casa nostra; però per atzars de la vida, la fortuna va fer que es presentés al càsting de 'Flor de nit' de Dagoll Dagom per fer de Paquito, el seu alter ego escènic. Més de 20 anys després, Paquito ha tornat als escenaris amb una nova pell i una nova veu per recuperar la vida i històries d'aquesta estrella nascuda al Paral·lel, que encara brilla.

Les entrades es poden adquirir a Tarragona Explore.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: