Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roger Mas presentarà el nou disc al Teatre Principal de Valls

El cantautor solsoní publica 'Parnàs', un disc on musica poetes com Martí i Pol, Espriu o Maragall

Imatge d'arxiu d'un concert recent de Roger Mas Imatge d'arxiu d'un concert recent de Roger Mas RÀDIO CASSÀ
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 15 Març 2018 16:09

El proper dissabte 17 de març el Teatre Principal de Valls acull el tercer concert de la gira d’estrena del nou disc del cantant Roger Mas, després del de Brussel·les el passat 2 de març i el de Barcelona, 24 hores abans del de la capital de l’Alt Camp. El concert començarà a les 21h dins la programació de la temporada d’hivern dels Teatres de Valls.

El nou disc de Roger Mas (Solsona, 1975) omplirà de sons la bombonera del Principal de Valls el proper dissabte 17 de març i transportarà els espectadors al jardí idíl·lic dels poetes, el lloc on cohabiten l'ordre i el somni, les nimfes i els déus, la inspiració i la consciència. El seu títol 'Parnàs' en fa referència i constitueix un bellíssim fruit de quinze cançons amb poemes musicats de Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu, Eulàlia Anzizu Vila, Toni Gol i Roca o Amadeu Vidal i Bonafont.

Completa el nou àlbum l'adaptació de «Geordie», una cançó tradicional anglesa, la versió de 'Si dolce è'l tormento' de Monteverdi, l’'Himne de la coronació de la Mare de Déu del Claustre de Solsona', o la cançó tradicional 'Borrasqueros de Canalda'. El conjunt del treball és un sacseig de música, d'ànima i de cultura, que interpel·la el bon gust i que agermana música i poesia, modernitat i tradició, atmosferes i discurs. Així mateix, el disc mostra la maduresa d'un autor amb una sensibilitat excepcional per dir les coses.

L’artista solsoní encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Totes aquestes facetes han estat encarnades en els temes, estils i grups més diversos. Poeta entre músics i músic entre poetes, ara, amb una veu en plena maduresa, se’ns endú de viatge per emocionar-nos amb les veus dels altres i amb músiques noves.

Complerts el 2017 els vint anys del seu primer disc, la formació que pujarà al Principal aquest dissabte estarà integrada per Roger Mas, veu i guitarres; Míriam Encinas, dilruba, viola medieval, flautes i percussió; Xavier Guitó, piano i teclats, i Arcadi Marcet, contrabaix. L’agència que distribueix Roger Mas és la vallenca Batall Produccions.

Localitats i promocions

Les localitats es poden adquirir les 24 hores al web www.ticketea.com, al telefon 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal els dimecres a la tarda, els divendres al matí i també una hora abans del concert. Aquest espectacle compta amb les promocions 3 x 30 x 30 per als menors de 30 anys amb entrades a 3 euros els darrers 30 minuts abans de l’inici de la funció; la Promo3 per a persones en situació d’atur amb entrades també a 3 euros en qualsevol moment, i la Promo Apropa Cultura per a col·lectius amb risc d’exclusió social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: