Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Tarragona presenta 'Don Carlo' de Giuseppe Verdi

L'Orquestra Simfònica del Vallès i Cor Amics de l'Òpera de Sabadell interpretaran l'òpera de Verdi, aquest diumenge, a les 18h

Imatge de l'òpera 'Don Carlo' de Verdi Imatge de l'òpera 'Don Carlo' de Verdi CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Març 2018 18:49

El diumenge 11 de març, a les 18h, el Teatre Tarragona presenta 'Don Carlo', l’òpera de Giuseppe Verdi. L’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell interpretaran aquesta obra impregnada dels recursos escènics característics del teatre romàntic –claustres, espectres, escenes nocturnes i boscos–. La trama està situada a l'Espanya del segle XVI, entre prínceps i princeses, inquisidors, passions i llibertat, amb grans escenes col·lectives que impliquen una complexa feina de producció. El mateix dia de la funció, a les 17h, al foyer del Teatre Tarragona, el musicòleg Josep Maria Rota farà una breu introducció a l’obra que serà d’accés lliure a tots els espectadors amb entrada.

'Don Carlo' és la segona de les tres òperes que es podran veure al Teatre Tarragona i que formen part del Cicle Òpera a Catalunya que arriba a Tarragona per cinquè any consecutiu. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell amb el suport de la Generalitat i els gran teatres de Catalunya. Sota la direcció artística de Mirna Lacambra el cicle porta a Tarragona, l’obra de Verdi d’aquest diumenge, 'Cavalleria Rusticana' i 'Pagliacci' al maig i al març passat es va representar 'Cosí fan tutte'  de Mozart. El cicle també compta amb el suport i col·laboració dels Amics de l’Òpera de Tarragona, Joventuts Musicals de Tarragona i el patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana.

Les entrades estan a la venda a www.tarracoticket.com i també a les taquilles del Teatre Tarragona els dimecres d’11 a 13h, els dijous i divendres d’11 a 13h i de 17 a 19h i una hora abans de l’espectacle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: