Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El jazz llatí de Gil Matos Kiffen, a l'Altafujazz

El concert de Kiffen Music'Bass & Sax tindrà lloc aquest dissabte, a les 20:30h, a la Pallisa de l'Era del Senyor

Detall del cartell anunciador del concert de Kiffen Music'Bass & Sax , aquest dissabte, a l'Altafujazz Detall del cartell anunciador del concert de Kiffen Music'Bass & Sax , aquest dissabte, a l'Altafujazz CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Març 2018 10:40

El músic cubà Gil Matos Kiffen portarà els ritmes de jazz llatí aquest dissabte 10 de març, a les 20:30h, a l'Altafujazz. En aquesta ocasió ens visita com a Kiffen Music'Bass & Sax, amb la col·laboració de Toni Pla al saxo tenor i saxo alt.

Gil Matos Kiffen (L'Habana, 1960), és un pianista format en la música clàssica que ha desenvolupat tota la seva carrera en la música cubana i el jazz. A Cuba i a Catalunya ha dirigit diferents orquestres i agrupacions musicals. En l'actualitat treballa amb solitari o acompanyant a solistes de diferents gèneres. Una de les seves peculiaritats és la fusió del piano amb el baix elèctric i contrabaix, produint una harmonia de base orquestral.

Oferirà un concert d'arranjaments d'estàndards de Latin jazz i temes cubans coneguts, on es podrà apreciar la sonoritat compacta d'aquests instruments, i una nova manera d'interpretar entre la tradició i l'experimentació.

Altafujazz, set anys

Altafujazz és un cicle musical permanent de Jazz a Altafulla. Neix el 5 de febrer del 2011 com a medi natural de presentar de forma “Artesanal” diferents estils de música relacionada amb el llenguatge del Jazz. L’art com a forma d’expressió i la permanència del cicle durant cada primer dissabte de mes, a les 20:30h, a La Pallisa de l’Era del Senyor d’Altafulla, ha fet que la confiança del públic sigui notable.

Els diferents estils expressats per diferents músics de diferents indrets i cultures ha propiciat una varietat de sons i melodies que han fet gaudir d’uns moments senzills i naturals en un indret amb molt bona acústica i aroma.

Publicitat