Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Soul Machine omplirà de música negra el Teatre Bartrina

La banda del Priorat actua aquest dissabte al teatre reusenc en el marc del Black Music Festival de Catalunya

La Soul Machine presenta aquest dissabte 'Una nota a la nevera' La Soul Machine presenta aquest dissabte 'Una nota a la nevera' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Març 2018 09:56

La Soul Machine, de la mà del Black Music Festival, presentarà el seu nou treball discogràfic 'Una nota a la nevera', en un concert que es farà al Teatre Bartrina aquest dissabte 10 de març, a les 21:00 h. Un treball que inclou una desena de temes propis cantats en català i als que la banda del Priorat aposta per renovar els seus llaços amb el soul i el funk a base de positivisme i groove.

Amb el pas dels anys,La Soul Machine ha demostrat sobradament que són molt més que la cançó de l'estiu de TV3 del 2015. I ho han fet a base de concerts inspirats i un repertori a l'alçada de les expectatives, portant sempre un pas més enllà el seu Falset soul.

I diumenge, el cicle 'Reus a 4 bandes'

Finalment, la música tornarà al Bartrina aquest diumenge dia 11, a les 18:00 h, amb un concert extraordinari amb dues agrupacions de músics de la ciutat. Per un costat la Banda Simfònica de Reus i per l'altre, la Cobla Reus Jove. L'actuació està emmarcada al cicle 'Reus a 4 bandes'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: