Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lolita Flores protagonitza la comèdia 'Prefiero que seamos amigos' al TÀG

A l'escenari del teatre del Vendrell, apareixeran dos amics que gaudeixen de la companyia de l'altre fins que un d'ells vol canviar les regles de l'amistat

Escena de la comèdia 'Prefiero que seamos amigos', que es representarà diumenge 11 de març al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell Escena de la comèdia 'Prefiero que seamos amigos', que es representarà diumenge 11 de març al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell TEATRO GOYA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 08 Març 2018 18:23

"Prefereixo que siguem amics". Qui no ha escoltat en algun moment de la seva vida aquesta terrible frase? Una sentència que condemna qualsevol expectativa cap a la persona estimada, que et destrueix la il·lusió de ser objecte de desig, de passió, de formar una parella, de ser la mitja taronja del teu amor. Lolita Flores i Luis Mottola posen cara als protagonistes d'aquesta entranyable comèdia francesa de Laurent Ruqier, dirigida per Tamzin Townsend, que es presentarà el proper diumenge 11 de març, a les 18h, al Teatre Àngel Guimèra (TÀG) del Vendrell.

A l'escenari, hi veurem dos amics, tan propers i tan còmodes en la companyia de l'altre, que quan un vol canviar les regles de l'amistat, l'altre està totalment encegat i és incapaç de veure més enllà. Aquí està servida la comèdia. Un busca alguna cosa més passional que el sofà, la peli i una pizza en companyia del seu amic xerrant i intercanviant històries de conquestes. També hi apareixen les frustracions i les paraules estan plenes de sentiments no compresos, i les insinuacions i missatges subtils no són captats.

L'obra també planteja un altre tema universal al món femení; l'abrupte canvi d'estatus quan passes d'una certa edat. La sensació de ser sobtadament invisible per al sexe contrari. La lluita interna de la dona segura de si mateixa, feta i dreta, amb tota una vida a l'esquena, independent i satisfeta amb si mateixa, que s'enfronta a la terrible inseguretat i la por de no ser mai més desitjada ni joiosa en el terreny de l'amor. 

Aquesta comèdia d'aroma fresc i àgil ens porta en un viatge divertit amb girs inesperats, converses esquitxades d'ironia, frustracions i desig sexual no correspost. Veiem als nostres dos protagonistes ballar un tango però ni amb la mateixa cançó ni amb el mateix pas.

Amb Lolita i Luis, -Claudia i Valentín-, la comèdia garanteix una nit plena de flors, desitjos, rialles i somriures.

Les entrades (25 euros o 20 euros amb descompte) es poden adquirir a Ticketea o a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24 o 977665624)

Publicitat