Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La captivadora veu de Saphie Wells i el seu jazz, a l'Auditori Pau Casals

La formació presentarà aquest dissabte 3 de març al Vendrell un repertori de temes d'artistes com Duke Ellington, George Gershwin, Jimmy McHugh o Doroty Fields

Saphie Wells & The Swing Cats, aquest dissabte, a l'Auditori Pau Casals del Vendrell Saphie Wells & The Swing Cats, aquest dissabte, a l'Auditori Pau Casals del Vendrell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 02 Març 2018 18:12

Aquest dissabte 3 de març, a les 20:30h, la música swing i el jazz seran els protagonistes a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. Saphie Wells & The Swing Cats hi presentaran un repertori de swing recordant temes clàssics del jazz en format acústic i original. Amb la càlida i melodiosa veu de Saphie Wells acompanyada de tres grans instrumentistes, la formació repassa al més pur estil dels anys 30 i 40 temes d’artistes com Duke Ellington, George Gershwin, Jimmy McHugh i Dorothy Fields, entre d’altres. El preu de l'entrada serà de 13 euros.

Saphie Wells & The Swing Cats ha participat al Festival de Jazz de Platja d’Aro, al Vinum Nature, a l’Andorra Shopping Festival, als Pavellons Güell, a les tardes de swing al Museu Nacional d’Art de Catalunya o al certamen Jazz al Jardí de la Pobla de Segur, entre d’altres.

La formació que actuarà dissabte a l'Auditori de Sant Salvador està considerada com un grup de la nova generació del swing, amb una cantant estelar, d'origen peruà, projectada musicalment des del Taller de Músics de Barcelona.

Els intèrprets del grup són Saphie Wells a la veu, Joan Subirats al saxo, Marc Masagué a la guitarra, i Alejandro "Wassylli" Granados al contrabaix.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: