Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Trono-Armayà inicia una nova temporada amb 'Fairfly'

L’obra, guanyadora de dos premis Butaca, s’estrenarà a Tarragona el dijous 15 de febrer, a les 20:30 hores

Escena de 'Fairfly' que s'estrena, aquest dijous 15 de febrer, a la nova Sala Trono de Tarragona Escena de 'Fairfly' que s'estrena, aquest dijous 15 de febrer, a la nova Sala Trono de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Febrer 2018 11:16

Les noves instal·lacions de la Sala Trono, ubicades al carrer Armayà, obriran les seves portes el 15 de febrer, a les 20:30 hores, amb la companyia La Calòrica, que serà l’encarregada d’aixecar el nou teló amb el seu espectacle guanyador de dos premis Butaca (a millor espectacle de petit format i el millor text), 'Fairfly'.

L'obra explica la història de quatre amics, que intenten organitzar-se després que l’empresa d’alimentació infantil on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, més endavant decidiran si val la pena o és millor lluitar pels seus somnis i les seves idees revolucionàries.

Les entrades per a les funcions de divendres 16 i diumenge 18 ja estan a la venda a Tarragona Explore al preu de 16 euros i 12 per a Amics de la Sala. Hi haurà una promoció especial per a joves de menys de 25 anys, els quals podran comprar les entrades a taquilles per només 5 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: