Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Masdéu inicia la gira del seu nou disc a Barcelona i Reus

El músic i compositor reusenc presenta ‘Innocents’, el tercer disc de la seva carrera en solitari

El músic Joan Masdéu en una fotografia promocional del seu nou disc El músic Joan Masdéu en una fotografia promocional del seu nou disc ROGER SEGURA / ACN
Espectacles ACN
Dimecres, 14 Febrer 2018 08:56

El músic i compositor Joan Masdéu inicia aquesta setmana la gira d’‘Innocents’, el tercer disc de la seva carrera en solitari. Els dos primers concerts de presentació seran aquest divendres a la sala Luz de Gas de Barcelona -dins la programació del festival Barnasants- i dissabte al Teatre Bartrina de Reus. Després de ‘Casa Murada’ i ‘Dissabte’, Masdéu retorna a l’essència amb aquest treball, que defineix com “un disc d’amor a un mateix”. En una conversa amb l’ACN, el músic revela que ‘Innocents’ serà el disc més “còmode” i “natural” de portar als escenaris i avança que als concerts també hi sonaran temes dels seus darrers treballs i, fins i tot, una cançó dels desapareguts Whyskin’s.

El darrer treball de Joan Masdéu (Reus, 1974), a la venda des del 27 d’octubre, parla de la innocència i de “la consciència personal de donar-se permís a un mateix per ser qui és”. El treball s’articula a través de vuit cançons que evoquen “un camí iniciàtic de l’acceptació, que no de resignació”, subratlla l’artista reusenc.

La voluntat de tornar a l'essència i a l'arrel del què són les cançons ha quedat reflectida en la producció dels diferents temes, on les veus tot just estan acompanyades de dues guitarres, un baix i una bateria. “Desmarcant-nos de discs en què hi havia una vocació d’arranjament més preciosista, ara ens hem centrat en els elements més bàsics i indispensables”, admet Masdéu.

Per aquest motiu, ‘Innocents’ es portarà “de manera molt més natural” a l’escenari. De fet, Masdéu i la seva banda -Oest de Franc (guitarres i veus), Quim Xicoira (baix i veus) i Berenguer Aina (bateria i percussions)- mantindran els mateixos elements emprats durant la gravació, sense floritures, però amb un contingut “més directe” i que “arribarà més” al públic, garanteix.

El treball ha estat enregistrat i mesclat als estudis Blind Records (Barcelona), sota la producció artística de Santos Berrocal i Fluren Ferrer, i masteritzat a Kadifornia Mastering (Cadis) per Mario G. Alberni.

‘Innocents’ s’estrenarà aquest divendres 16 de febrer (21 hores) a la sala Luz de Gas de Barcelona, dins la programació del festival Barnasants. L’endemà dissabte, a la mateixa hora, Masdéu jugarà “a casa”, al Teatre Bartrina de Reus.

Altres dates confirmades de la gira són el 3 de març a la Garriga, el 6 d’abril a Manresa, el 7 d’abril a Cardedeu i el 8 d’abril a Vic. Les entrades anticipades estan disponibles a www.joanmasdeu.com/agenda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: