Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Corranda adapta 'Terra Baixa' de Guimerà al món de la dansa

La companyia presenta la versió del gran clàssic de la literatura catalana, aquest diumenge 11 de febrer, al Teatre l'Artesana de Falset

La Corranda presentarà diumenge l'espectacle de teatre-dansa 'Terra Baixa' a l'Artesana de Falset La Corranda presentarà diumenge l'espectacle de teatre-dansa 'Terra Baixa' a l'Artesana de Falset CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Febrer 2018 10:27

La companyia de teatre-dansa falsetana La Corranda, dirigida per Josep Ahumada, portarà a l'escenari del Teatre l'Artesana de Falset, aquest diumenge 11 de febrer, a les 18h, el gran clàssic de la literatura catalana 'Terra Baixa', d'Àngel Guimerà. Aquesta vegada, però, la companyia s'atreveix "a més de ballar la paraula, a interpretar el text".

L'espectacle ens transporta al drama d'una nena que es fa dona, al moviment i des de l'interior. Un home que és l'amo de tot i ho perd, perd, posar-se sota un llençol. Un món de tafaneres i enveges, que al so de l'aigua, ens porta al sentiment d'una incultura i una esclavitud consentida per un plat a la taula. Una sinceritat en forma de paraula i una experiència en forma de dansa. Un aprendre a estimar des del frec d'una carícia, el lliscar d'un moviment i la tendresa d'una mirada. 

Aquesta 'Terra Baixa' de La Corranda proposa fer un passeig per tot el text de Guimerà, coreografiant-lo fidelment a l'ordre, intensitat i dramatúrgia com va esciure's.

El preu de l'entrada és de 10 euros si s'adquireix de forma anticipada i de 12 euros si es compra a la mateixa taquilla del teatre.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: