Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dimarts musical amb Anna Urpina i Dani Espasa

El duet musical a càrrec de la violinista i el pianista tindrà lloc aquest dimarts 6 de febrer, a l'Auditori de la Diputació de Tarragona

La violinista vigatana Anna Urpina i el pianista canongí Dani Espasa pujaran dimarts a l'escenari de l'Auditori de la Diputació de Tarragona La violinista vigatana Anna Urpina i el pianista canongí Dani Espasa pujaran dimarts a l'escenari de l'Auditori de la Diputació de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Febrer 2018 11:55

El cicle 'Dimarts Musicals' presentarà aquest dimarts 6 de febrer, a les 20h, a l'Auditori de la Diputació de Tarragona, l'actuació del duet format per la vigatana Anna Urpina (violí barroc i modern) i el canongí Dani Espasa (clavecí i piano). 

La violinista Anna Urpina ens proposa un concert basat en dos moments molt contrastats de la història de la música: l'esplendor de l'època barroca i l'època contemporània. I per fer-ho se serveix d'instruments propis de cada període. L'acompanya en aquesta aventura sonora l'experimentat i versàtil Dani Espasa.

El programa que interpretaran a l'escenari de l'auditori es basarà en els compositors H.I.F. de von Bibe, G.F. Haendel, Arcangelo Corelli, Anton Webern, Francisco Martín-Quintero i Ärvo Pärt Der.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: