Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Última representació dels Pastorets del Vendrell

La darrera funció de l'obra renovada d'enguany es podrà veure el diumenge 4 de febrer, a les 17h, al Teatre Àngel Guimèra (TÀG)

Escena del nous Pastorets del Vendrell del 2018 Escena del nous Pastorets del Vendrell del 2018 J.CALLIZO
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Febrer 2018 12:09

Aquest diumenge, 4 de febrer, a les 17h, s’aixecarà el taló del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) per escenificar l’última representació dels Pastorets del Vendrell d’aquesta exitosa temporada 2017-2018.

Les tres escenificacions que s’han portat a terme han registrat un èxit total de públic. La nova obra d’enguany, totalment renovada, ha estat molt ben acollida pel nombrós públic assistent. Nous decorats, nous efectes especials, ballets del poble i de dimonis, un equip humà amb més de 150 persones amb una dedicació totalment altruista i tots sota la direcció del Jordi Urgell.

Enguany s’ha fet palès novament que al Vendrell s’escenifiquen uns Pastorets que a la vegada són tot un espectacle, amb 26 quadres, alguns de plàstics, que fan les delícies dels assistents.

Diumenge serà la darrera oportunitat per anar-los a veure. Una part dels típics i popular Pastorets, una introducció bíblica, la recitació del poema de Nadal d’en Josep M. de Sagarra i un pròleg d’entrada amb una al·legoria al Vendrell i a la tradició del Nadal, fan que siguin uns Pastorets "familiars i inoblidables, dignes d’anar-los a veure", tal com els qualifiquen els seus impulsors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: