Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alquímia Musical, aquest dissabte a l’Auditori Pau Casals

La proposta lírica de la soprano Núria Vilà i la pianista Berta Brull es podrà veure aquest dissabte 3 de febrer (20:30h)

La soprano Núria Vilà i la pianista Berta Brull formen el duet Alquímia Musical La soprano Núria Vilà i la pianista Berta Brull formen el duet Alquímia Musical CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Febrer 2018 08:41

La soprano Núria Vilà acompanyada al piano per Berta Brull oferiran aquest dissabte 3 de febrer, a les 20:30h, a l’Auditori Pau Casals del Vendrell, Alquímia Musical, una barreja lírica de compositors del país, de peces d’òperes i sarsueles molt conegudes.

En una primera part, interpretaran les cançons 'A l’ombra del lledoner', 'Maig' i 'Camins de fada' del compositor vilanoví, Eduard Toldrà. Del recull de cançons 'Combat del Somni' de Frederic Mompou, les cançons 'Damunt de tu només les flors' i 'Jo et pressentia com la mar'; i del també barceloní, Enric Morera, tres cançons del recull 'Cançons de carrer': 'Clavell del balcó', 'L’Oreneta' i 'Abril'.

La segona part del concert la integrarà un repertori de fragments de les òperes i sarsueles més conegudes, començant per 'Nom mi dir' (Don Giovanni) i 'Come scoglio' (Cosi fan tutte) de W.A.Mozart; 'Quando me’n vo' (La Bohéme) i 'Vissi d’arte' (Tosca) de G. Puccini; 'Rusalka' de A. Dvórak, i acabant amb 'No corté más que una rosa de la sarsuela' “La del manojo de rosas” de P. Sorozábal i 'En el vallespir' de R. Martínez Valls de la sarsuela 'Canço d’amor i de guerra'.

Núria Vilà és una jove soprano barcelonina que va finalitzar els estudis de Grau Superior al Conservatori Superior de Música del Liceu amb les màximes qualificacions, i que ha actuat en diverses òperes al Gran Teatre del Liceu i amb l’Associació d’amics de l’òpera de Sabadell. Ha participat en diversos concursos obtenint el Primer premi en la modalitat de Cant en el 14è Concurs Internacional de música Josep Mirabent i Magrans i Segon premi en el 6è Concurs Internacional Germans Pla Ciutat de Balaguer.

Acompanyant a Núria Vilà a l’Auditori hi haurà la jove pianista tarragonina, Berta Brull, que s’ha format en Conservatori Professional de música de Tarragona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya, obtenint les màximes qualificacions.

Tot i la seva joventut, ja ha actuat en espais de renom com l’Auditori de Barcelona, el Teatre Keiros de Roma, el Teatro Filarmonico de Verona , la Chapel de l’Old Royal Naval College, a Londres o al mateix l’Auditori Pau Casals del Vendrell, i ha obtingut el 1er premi al Concorso internazionale Elsa Respighi de Verona (Itàlia).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: