Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xavier Graset farà un monòleg de Txèkhov al Magatzem

El Teatre el Magatzem de Tarragona presenta aquest dissabte 'Sobre els danys del tabac i les ostres', dirigit per Francesc Cerro

Imatge d'arxiu de la representació de Xavier Grasset Imatge d'arxiu de la representació de Xavier Grasset CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 02 Febrer 2018 19:37

El proper dissabte 3 de febrer, a les 20:30h, l'actor i periodista Xavier Graset presentarà el monòleg d'Anton Txèkhov 'Sobre els danys del tabac i les ostres', dirigit per Francesc Cerro, al Teatre el Magatzem de Tarragona.

L'espectacle es presenta, d'entrada, com "un monòleg còmic", però també com una “conferència rigorosa” a la qual es recomana que hi assisteixin totes aquelles persones "que desitgin deixar de fumar… i als que no ho vulguin fer. I els senyors metges. I els estudiosos de la química orgànica, la botànica, la música... I els que fa anys que estan en crisi…" i a tots els que vulguin gaudir d'una de les millors peces còmiques breus del gran dramaturg universal Anton Txèkhov versionada pel director i dramaturg Francesc Cerro-Ferran i interpretada per Xavier Graset.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: