Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Altafujazz celebra el setè aniversari

El cicle de música jazz celebra dissabte set anys amb un concert de David Mengual Slow Quartet i Carme Canela

 David Mengual Slow Quartet i Carme Canela actuaran aquest dissabte per celebrar el setè aniversari del cicle musical 'Altafujazz' David Mengual Slow Quartet i Carme Canela actuaran aquest dissabte per celebrar el setè aniversari del cicle musical 'Altafujazz' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 02 Febrer 2018 19:16

Aquest dissabte 3 de febrer, 'Altafujazz' celebrarà el setè aniversari i ho farà, com no podia ser d’una altra manera, amb un concert que anirà a càrrec de David Mengual Slow Quartet i Carme Canela, a les 20:30h a la Pallissa de l’Era del Senyor.

El compositor i contrabaixista ja va actuar fa quatre anys al cicle musical i no va deixar ningú indiferent. Ara hi torna fent una passa més enllà amb el seu nou projecte 'Extraña alegría de vivir', una nova aposta centrada en el poemari de l’italià Sandro Penna i en alguns dels versos del reconegut poeta català Màrius Sampere. Aquesta inquietud i creativitat de David Mengual arribarà al públic de la veu de la gran vocalista Carme Canela. L’amor, el dolor i la mort s’entrellaçaran aquest dissabte a la Pallissa de l’Era del Senyor. El responsable i programador del cicle, Toni Pla, ha reconegut esperar “amb moltes ganes” una actuació que es preveu “excel·lent”.

Altafujazz és un cicle musical permanent de Jazz a Altafulla. La iniciativ va néixer el 5 de febrer del 2011 com a medi natural de presentar de forma “artesanal” diferents estils de música relacionada amb el llenguatge del Jazz. L’art com a forma d’expressió i la permanència del cicle durant cada primer dissabte de mes, a les 20;30h, a La Pallisa de l’Era del Senyor d’Altafulla, ha fet que la confiança del públic sigui notable. Els diferents estils expressats per diferents músics de diferents indrets i cultures ha propiciat una varietat de sons i melodies que han fet gaudir d’uns moments senzills i naturals en un indret amb molt bona acústica i aroma.

El cicle ha vist passar músics de diverses tendències com Josep Maria Doménech, Joan Rion, Salvador Teixidó, Leo Tejedor, Susi Castellet, Sabina Wit, Gaby Ardebol , Gill Kiffen, Toni Pla, Ariel Vigo, Marcos Serrano, Paco Xurado, Toni Pagès, Albert Carbonell, Oriol Roca, Bronislaw; Xavier Díaz, Ivan Sáenz, entre d’altres. Aquests han presentat les seves formacions de trio, duo, quartet anomenades Saün, Cornelius Trio, The Blow Trio, Foc en Alçada, Szalanski Trio, Gaby Ardèbol Trio i Ariel Vigo Trio. Cadascun d’ells ha desenvolupat diferents formes d’expressió del pensament en viu i en directe participant i fent participar el públic assistent. I és que l'Altafujazz es caracterítza per oferir l’oportunitat d’expressar un pensament i gaudir de la seva interpretació de forma artesanal i natural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: