Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ensemble Vila-seca recordarà l’Holocaust en el proper concert a l’Auditori Josep Carreras

L’espectacle tindrà lloc el proper dissabte, 28 d’octubre, a les 21h

El concert serà a l'Auditori Josep Carreras El concert serà a l'Auditori Josep Carreras CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 26 Octubre 2017 16:59

Obres de Bruch, Prokofiev i Bloch seran les protagonistes del concert que oferirà l’Ensemble Vila-seca, dirigit per Rafael Fabregat, el proper dissabte, 28 d’octubre, a les 21h, a l’Auditori Josep Carreras.
Amb una fórmula escènica on es combinen la música, la paraula i la imatge, Ensemble Vila-seca vol reivindicar la necessitat de recordar uns fets succeïts al si de la nostra vella i culta Europa, encara no fa vuitanta anys: l’Holocaust. La seva llunyania en el temps ens impedeix assumir els seus efectes immediats i, tanmateix, la seva relativa proximitat ens nega la perspectiva per tal d’avaluar la veritable dimensió d’aquell esdeveniment singular.

‘Cartes des de la nit’ pretén ser un acte de resistència contra l’oblit, un ritual d’exorcisme contra l’horror i, alhora, una crida a la reflexió.

Entrades

Les entrades al concert de l’Ensemble Vila-seca es podran adquirir a través del web o al vestíbul del mateix auditori des d’una hora abans de l’inici del concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: