Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La vendrellenca Nerea Bassart al festival 'Di(vi)nes'

La jove cantautora actuarà acompanyada de la poesia de Lîla Urbano, aquest divendres, a les 20:30h, al Cafè la Cantonada de Tarragona

Nerea Bassart participarà aquest divendres a Tarragona al festival 'Di(vi)nes' Nerea Bassart participarà aquest divendres a Tarragona al festival 'Di(vi)nes' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 06 Octubre 2017 08:38

Les ciutats de Reus i Tarragona acullen els tres concerts del festival Di(vi)nes que organitza l’associació cultural Etcètera i que té com a element central i vehiculant a la dona i la seva creació artística. Durant tres setmanes, cada divendres al vespre es fa un concert gratuït que protagonitzaran tres joves cantautores i tres poetes o rapsodes. Aquest divendres, 6 d'octubre,al Cafè La Cantonada de Tarragona, tindrà lloc la segona actuació, que començarà a les 20.30h, amb la jove cantautora vendrellenca Nerea Bassart acompanyada de la poesia de Lîla Urbano. El concert s’encetarà amb un petit tast de poesia i acte seguit l'acústic de la cantautora que, com a complement, tindrà el seu vi personal, de la DO Tarragona, que podrà degustar el públic assistent.

La intenció dels responsables d’Etcètera és donar continuïtat a aquest festival els propers anys però de moment volen posar la primera pedra organitzant aquesta primera edició que serà oberta a tothom. Els concerts seran de petit format, amb una durada de 45 minuts, i es busca de nou, com ha fet l’associació cultural en altres ocasions, que les ciutats de Tarragona i Reus es complementin a nivell cultural compartint propostes i cicles musicals.

Etcètera va néixer l’any 2016 amb l’organització, conjuntament amb el Movimento Cultural Spiragli d’Itàlia, del festival Al3Mura dedicat al cineasta Pier Paolo Pasolini i que va reunir a un miler de persones en les tretze activitats que es van fer. Actualment està present a La Fira Centre Comercial on coorganitza el festival poètic 'Firalletres'.

Una veu jove i di(vi)na

Onze cançons donen forma al primer treball de la vendrellenca Nerea Bassart, la més jove de les cantautores que participen al festival. Va començar amb la música de petita, amb quatre anys, i més tard ha anat tocant en diferents grups. Ara presenta en solitari 'Lucid dream', un disc que obre un diàleg intern per saber què som i què volem que siguem.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: