Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Marató musical per celebrar la capitalitat a Reus

Macaco i sis músics de Reus oferiran un concert el 30 de setembre

Imatge de la presentació del Concert de la Kapital a Reus 2017 Imatge de la presentació del Concert de la Kapital a Reus 2017 CEDIDA
Espectacles
Dissabte, 23 Setembre 2017 11:33

Sis conjunts amb artistes vinculats a la ciutat de Reus acompanyaran el grup Macaco en la marató musical organitzada per al dia 30 de setembre a la plaça de la Llibertat, a partir de dos quarts de set de la tarda. Es tracta de Fito Luri, Maika, Wences, Segonamà, Terra Ferma i Casablú. Aquest és un dels actes centrals de les Festes de Misericòrdia i de la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017. L’objectiu de la iniciativa és reivindicar el talent local en l’àmbit de la música.

L’anomenat Concert de la Kapital, que serà d’entrada gratuïta, tindrà com a cap de cartell la formació Macaco, que presentarà a la plaça de la Llibertat la seva gira, titulada Soy semilla tour. La gira presenta Historias tattooadas, el setè disc d’aquest conjunt liderat per Daniel Macaco Carbonell Heras, que l’ha portat a fer més de setanta actuacions a un gran nombre de països, com ara el Panamà, Mèxic, els Estats Units, l’Argentina, Xile i Colòmbia.

A més de Macaco, el Concert de la Kapital inclourà l’actuació d’artistes i conjunts com ara el cantautor reusenc Fito Luri, Segonamà, Terra Ferma, Wences, Casablú i Maika Barbero. La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, va presentar ahir el concert al costat d’alguns dels intèrprets que hi actuaran.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: