Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El grup de música tradicional Marsupialis, al festival Música a la Vila

Actuaran aquesta nit, a les 22h, a la plaça del Tívoli del Vendrell

Imatge d'arxiu del grup Marsupialis Imatge d'arxiu del grup Marsupialis CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Agost 2017 18:00

El Festival de música tradicional “Música a la Vila” continuarà la seva 29a edició amb l’actuació del grup de música tradicional Marsupialis, aquesta nit, 23 d’agost, 23 d’agost, a les 22 h, a la plaça del Tívoli del Vendrell. Marsupialis és un grup de cinc músics amb la voluntat d’oferir i compartir, d’una manera fàcil i senzilla, una selecció d’aquelles melodies que els han seduït durant tots aquests anys d’experiència.

Actualment el grup presenta adaptacions de temes de Felip Grau i Solé, un ‘indiano’ de finals del segle XIX, amb pasdobles, xotis, americanes, rumbetes, danses cubanes... a més d’un recull de temes del Carnaval del Liceu de Barcelona de mitjans del s. XIX, amb rigodons, valsos i polques, entre altres. El grup està integrat per Cati Plana, a l’acordió diatònic, Eduard Casals, al clarinet i whistle, Marc Figuerola, a la guitarra, Xavier Garcia, al baix elèctric, i Boris Pi, amb les percussions.

Cal apuntar que, en cas de pluja, aquest concert es farà a l’Auditori del Tívoli, situat a la mateixa plaça del Tívoli.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: