Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manuel Carrasco tancarà el FIM de Cambrils 2017

El cantant de Huelva actuarà aquest dissabte 12 d'agost, a les 22h, al Parc del Pinaret, on portarà la seva gira 'Bailar el viento'

Manuel Carrasco oferirà aquest dissabte l'últim concert del FIM de Cambrils Manuel Carrasco oferirà aquest dissabte l'últim concert del FIM de Cambrils CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Agost 2017 08:44

La gira 'Bailar el viento', que també dona nom a l'últim disc de Manuel Carrasco, servirà com a concert de cloenda del Festival Internacional de Música (FIM) de Cambrils 2017. L'artista de Huelva, un dels cantants  i lletristes espanyols que està tenint més popularitat, sortirà a l'escenari del Parc del Pinaret de Cambrils, aquest dissabte 12 d'agost, a les 22h. El cantant andalús ja va presentar el darrer treball i els seus èxits anteriors l'any passat, al Camp de Mart de Tarragona. Aquesta nit, serà una bona ocasió per tornar a gaudir de les seves cançons.

Més de 13 anys ha passat ja des que començarà aquesta gran aventura i es donés a conèixer en un programa de televisió i lluny queda ja aquest moment on Manuel pot mostrar a la resta del món el que és capaç de fer...i bé que ho ha aconseguit. Ha aconseguit fer un camí amb una personalitat pròpia on ha arribat al cor de la gent pel repertori de les seves cançons i pel món que crea al voltant d’elles. On el més important que ha viscut al món de la música és sentir l’emoció en les paraules i els ulls de la gent.

Manuel Carrasco és sense cap dubte, un compositor d’històries, un artista capaç de convertir les seves paraules en versos i transformar les seves emocions en melodies i això fa que les comparacions desapareguin i que la diferència es antoje aclaparant. L’arrel del seu origen és visible al llarg de tota la seva carrera així com la profunditat dels sentiments que reflectien totes les seves cançons.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: