Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Amb la cançó de l’estiu no n’hi havia prou

Luis Fonsi porta a Salou el seu èxit ‘Despacito’. La majoria de públic, però, la va seguir des de fora del recinte per estalviar-se les entrades que oscil·laven entre els 54 i els 74 euros

Luis Fonsi va portar el seu 'Despacito' a les Nits Daurades de Salou Luis Fonsi va portar el seu 'Despacito' a les Nits Daurades de Salou M. ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Josep Cartanyà
Dilluns, 07 Agost 2017 18:13

És el videoclip del planeta més vist a Youtube, amb gairebé tres milions de reproduccions. Ha aconseguit ser la número 1 a llistes d’èxits de tot el món i la cançó més escoltada al portal de música Spotify. Fins i tot, el hit mundial l’ha remesclat el mateix Justin Biber. Ningú nega ni negarà el mèrit de ‘Despacito’ de Luis Fonsi, probablement, la cançó de l’estiu que ha batut més rècords dels últims anys. Però a Salou es va demostrar ahir que això no és suficient per omplir un concert. Sense arribar al miler de persones, l’últim concert a l’Estat de la gira 'Dance and Love' del cantant porto-riqueny va tenir com a nota negativa la manca d’afluència de públic. On era la gent a Salou un dia 6 d’agost en plena temporada alta? Al costat del recinte, al llarg del passeig Jaume I i a la platja, on molts visitants es van organitzar la seva pròpia festa, tot sentint de fons el ‘Despacito’ i la resta de cançons de Fonsi. I és que el públic hi era, però va considerar que pagar 54, 60 o 74 euros per anar a escoltar una sola cançó coneguda, la cançó de l’estiu, no era un motiu suficient per comprar una entrada.

Si ens centrem en el concert, Luis Fonsi va mostrar el seu talent –i el de quatre ballarins molt ben formats- a dalt de l’escenari i ell mateix es va encarregar de reivindicar davant el públic de les Nits Daurades els seus 19 anys de trajectòria. Cançons com ‘No me voy por vencido’ o ‘Aquí estoy yo’ van adornar la primera nit daurada, com també ho van fer els jocs de llums i els canons de foc que es van activar en els moments àlgids de l’espectacle.

Però el cantant porto-riqueny va reservar la cirereta de pastís per a la meitat del concert, amb un públic que va ballar amb èxtasi la cançó de l'estiu. També ho feien simultàniament els milers d'espectadors que van poder fer d'oients des de fora del concert, des del passeig Jaume I o des de la platja de Llevant. Després d’un collage de temes melòdics, l’artista, -que en acabar el concert, marxava rumb cap a Budapest (Hongria)-, no va tenir més remei que fer cas als seus seguidors i obsequiar-los amb una nova versió del ‘Despacito’ per acomiadar-se del públic de Salou.

Les Nits Daurades continuaran el pròxim dissabte 12 d’agost, a les 22h, amb el concert de Rosario, al mateix escenari de la plaça de les Comunitats Autònomes, al bell mig del passeig de Jaume I.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: