Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Luis Fonsi actuarà aquest diumenge a Salou

La cançó de l'estiu 'Despacito' forma part de la seva nova gira mundial 'Love+Dance World Tour', que presentarà diumenge a la Plaça de les Comunitats Autònomes 

El cantant puertoriqueny Luis Fonsi serà demà diumenge a les Nits Daurades de Salou El cantant puertoriqueny Luis Fonsi serà demà diumenge a les Nits Daurades de Salou CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Agost 2017 15:00

Luis Fonsi actuarà a la capital de la Costa Daurada, el proper diumenge 6 d’agost, on podrem gaudir del seu última concert a l'Estat de la seva nova gira mundial 'Love+Dance World Tour'. L’esdeveniment, que s’iniciarà a les 22 hores, tindrà lloc a la Plaça de les Comunitats Autònomes, al passeig Jaume I de Salou.

El cantant de Puerto Rico oferirà un espectacle de so i imatge sensacional, on es podran escoltar clàssics com 'No me doy por vencido' i 'Aquí estoy yo', a més de la seva cançó ja mundialment coneguda 'Despacito'. El show comptarà amb moments romàntics, combinats amb coreografies energètiques que animaran al públic a seguir el ritme de les seves cançons.

La reeixida cançó, versionada inclús per Justin Bieber, no deixa de batre rècords. A l'Estat espanyol ha estat nou vegades platí i compta amb gairebé  tres milions de reproduccions a la plataforma de Youtube.

Tots aquells que vulguin assistir al concert de Luis Fonsi, encara poden comprar les entrades a les oficines del Patronat de Turisme de Salou, a les oficines del departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, o a través de Ticketmaster en tota la seva xarxa de vendes.

L’inici a les Nits Daurades es durà terme el dia 8 d’agost amb el pregó de festes a càrrec de José Ortiz García, alcalde de Torremolinos. Cal recordar que Fonsi no serà l’únic gran artista que passi per Salou ja que també arribaran a l’escenari de les Nits: Rosario Flores, el 12 d’agost; India Martínez, el dia 16, i Vanesa Martín, el 19 d’agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: