Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rock-Gaià reapareixerà amb la Salseta a la Festa Major de Vilabella

El grup de Vilabella actuarà, dissabte 5 d'agost, a la Festa Major, en el concert dels 40 anys de La Salseta del Poble Sec

Imatge d'un dels últims concerts que va fer el grup Rock-Gaià Imatge d'un dels últims concerts que va fer el grup Rock-Gaià UN TOC DE ROCK
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 31 Juliol 2017 11:03

Els mítics Rock-Gaià de Vilabella tornen als escenaris, el proper dissabte 5 d'agost, a la mitjanit, per commemorar el 25è aniversari de la publicació del seu disc. El concert serà a la pista poliesportiva de Vilabella, al mateix escenari on actuarà l’original i genuïna Salseta del Poble Sec, que celebrarà els seus 40 anys als escenaris en el marc de la Festa Major de Vilabella. El disc homònim dels Rock-Gaià va ser editat per Salseta Discos, discográfica de La Salseta del Poble Sec. Per això, els Rock-Gaià es tornen a ajuntar i aquesta nit pujaran a l’escenari per a tocar algunes de les cançons que l’integraven.

Rock-Gaià va enregistrar un llarga durada durant els mesos de febrer i març de 1992, que va ser editat i produït per la discogràfica Salseta Discos de Barcelona vinculada a la Salseta del Poble Sec. El disc es va publicar el maig de 1992.

Durant aquest mateix any els Rock-Gaià van actuar per tota Catalunya. Les principals emissores de ràdio del país emetien la seva música i la premsa escrita es feia ressò del grup de l’Alt Camp. 'N’estic Fart', 'Un dia més', 'Sol', 'Totes les dones', 'El negro', 'Iupi', 'El meu poble' o 'Digues 3 paraules'... van ser temes molt coneguts pels joves de principis dels 90s. Rock-Gaià està format per Pep Boada (veu), Eduard López (guitarra i cors), Ton Salvat (bateria), Josep Sánchez (guitarra i veu), Ramon Cruz (teclats) i Pere Aguadé (baix elèctric i cors).

La Salseta també torna

D'altra banda, el retorn de La Salseta a la Festa Major de Vilabella, després d’un parèntesi de cinc anys, es fa a Vilabella "on hi vam iniciar les nostres actuacions a principis dels anys 80 i, d’una forma ininterrompuda fins el 2011, per a celebrar aquest aniversari amb les generacions de vilabellencs i vilabellenques, de forasters i forasteres què, durant aquests anys han ballat amb les nostres cançons el dissabte de la Festa Major", explica el grup barceloní en un comunicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: