Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Terra Ibèrica de Calafell reforça la recreació històrica

El festival, del qual avui s’inaugura la vuitena edició, comença en clau d’humor

Recreació històrica en una foto d'arxiu Recreació històrica en una foto d'arxiu AJUNTAMENT DE CALAFELL
Espectacles Cati Morell / Taempus
Dijous, 27 Juliol 2017 08:52

El Festival Terra Ibèrica de Calafell arriba aquest dijous a la vuitena edició donant un impuls a la recreació històrica i a la divulgació en clau d’humor. Amb el lema Iste romani delirant, en referència a la cèlebre expressió d’Astèrix “Aquests romans deliren”, el festival posa èmfasi en els inicis de la Segona Guerra Púnica, l’any 218 a.C., quan, després de la presa de Sagunt per part dels cartaginesos, els romans recluten aliats al nord de l’Ebre.

El setge i l’ocupació de Sagunt van obrir escletxes en la confiança de les tribus hispanes cap a Roma, ja que no va atendre la petició d’auxili de la ciutat assetjada. Aquest moment històric, narrat per Titus Livi, serà explicat en les dues funcions, demà i dissabte, a les 22.00 h, a la ciutadella ibèrica de Calafell. Protagonitzaran l’espectacle els grups Evocati Apri Scipioni, Antiqua Iberia, Arse-Edetanorum, Iberhonderos, Ibercalafell i Calafell Històric.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: