Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'espectacle de circ de la Cia. Cristina Solé arriba a les Nits de la Fresca d'Alcover

'Wet Floor' arribarà, aquest dimecres 26 de juliol, a les 22h, a l'Església Vella d'Alcover

'Wet Floor', nou espectacle de circ de la pallassa Cristina Solé 'Wet Floor', nou espectacle de circ de la pallassa Cristina Solé CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Juliol 2017 17:09

L'Església Vella d'Alcover serà l'escenari, el proper dimecres 26 de juliol, a les 22h, de l'espectacle de circ 'Wet Floor' de la Companyia Cristina Solé. Aquesta divertida proposta emmarcada en el cicle Nits a la Fresca es podrà veure a Fira Tàrrega 2017. A continuació d'aquest espectacle es podrà gaudir de la màgia del Mag Nebur.

Tot plegat gira a l'entorn d'un espectacle que està a punt de començar, 2una meravellosa peça de dansa". El festival ha contractat els serveis de l’empresa Wet Floor, amb més de  30 anys d’experiència, perquè deixi l’escenari en condicions i apunt per la ballarina. "Tot ha d’estar net i polit abans que arribi l’artista. El que semblava bufar i fer ampolles es convertirà en tot un desastre".

Aquesta proposta és gratuïta i per a més informació www.alcover.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: