Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Marc Antoni i Cleòpatra', la novetat d'enguany del Tarraco Viva a Altafulla

L’acompanyarà el mateix diumenge 21 de maig la recreació 'El món dels gladiadors a l’antiga Roma', que repetirà un any més al municipi

'Marc Antoni i Cleòpatra', el nou espectacle de titelles del festival Tarraco Viva 'Marc Antoni i Cleòpatra', el nou espectacle de titelles del festival Tarraco Viva TARRACO VIVA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Mai 2017 11:02

El festival romà Tarraco Viva presentarà enguany com a novetat a Altafulla l'espectacle de titelles 'Marc Antoni i Cleòpatra', una obra on es podrà conèixer una de les històries més famoses de l'Antiguitat i en què s'explicarà qui era Marc Antoni i com va ser que va conèixer la reina d'Egipte, Cleòpatra. I un any més, els gladiadors repetiran en una edició més la seva demostració sobre les diferents armes i les tècniques de combat, tal com feien a l’Imperi Romà. La recreació se celebrarà el mateix diumenge, 21 de maig, al Parc Voramar, a peu de platja.

D’aquesta manera, la XIX edició del Festival Tarraco Viva portarà a Altafulla dos espectacles: el primer, que es desenvoluparà a les 17h, a càrrec de L’Instituto Ars Dimicandi, amb la recreació 'El món dels gladiadors a l’antiga Roma'; i el segon, que tindrà lloc a les 18h, a càrrec de la companyia Genovesa, Narratives Teatrals, amb l’obra de titelles 'Marc Antoni i Cleòpatra'.

Nous espais per al futur

Més enllà d’això, el regidor de Turisme, Pere Gomés, ha avançat que de cara a properes edicions es podria desenvolupar alguna activitat a l’entorn dels Banys Romans de la Vil·la romana dels Munts d’Altafulla, espai recentment dignificat pel consistori a l’hora de posar en valor aquesta nova “joia arquitectònica i turística del municipi”.

L’edició 2017 de Tarraco Viva torna a endinsar-se en el retrobament de l’antiga Roma amb les grans civilitzacions del Mediterrani clàssic, i que en aquest cas, recau en el nexe entre Roma i Grècia. Tal i com destaca el director del festival, Magí Seritjol, posa en relleu de manera molt important l’amor i fascinació de l’emperador Adrià per tot el que provenia de l’antiga Grècia.

Publicitat