Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Orquestra Händel de Vila-seca proposa un viatge per Europa

El concert tindrà lloc aquest divendres 19 de maig, a les 21:30h, a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

L'Orquestra Händel de Vila-seca L'Orquestra Händel de Vila-seca CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 18 Mai 2017 20:14

El proper divendres 19 de maig, a les 21.30 h, l’orquestra Händel oferirà un recorregut pel temps i la geografia europees, a l’Auditori Josep Carreras. El viatge musical s'inciarà al centre d’Europa, a Salzburg (Austria), on el jove Mozart, va compondre els 'Divertimentos per a corda', abans de fer el seu segon viatge cap a Itàlia.

Després ens traslladaran cap a Moscou, per sentir l’Andante Cantabile de Xaikovsky que, pel que diuen, va fer plorar al mateix Leo Tolstoi. El viatge continua cap al Mediterrani, on Rossini ens regalarà una sonata que va dedicar als seus amics, durant les vacances, quan tenia 12 anys.

Un altre compositor italià, Mascagni, ens obsequiarà amb una petita però intensa pinzellada operística, abans de sortir cap a l’extrem nord, per escoltar les danses noruegues que Grieg va compondre originalment per a piano a quatre mans, i que el divendres es podran escoltar, en primícia, arranjades per a orquestra de corda, sota la direcció de Rafael Fabregat.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: