Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La prestigiosa clarinetista Sabine Meyer a l'Auditori Josep Carreras

Sabine Meyer oferirà un concert amb l'Orquestra Camera Musicae el proper divendres 21 d'abril (21:30h)

La prestigiosa clarinetista Sabine Meyer La prestigiosa clarinetista Sabine Meyer CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 19 abril 2017 19:06

El proper divendres 21 d’abril, a les 21.30 h, Sabine Meyer i l’Orquestra Camera Musicae oferiran un concert de gran format a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Referent i inspiració a parts iguals per a generacions de clarinetistes i, per extensió, d’instrumentistes de vent fusta, l’artista alemanya Sabine Meyer és la convidada d’excepció de l’Orquestra Camera Musicae de Tarragona.

Meyer festejarà al costat dels músics i del públic la setmana de Sant Jordi amb un concert on sonarà una de les melodies més cèlebres escrites per a aquest instrument solista: el concert per a clarinet i orquestra en 'La major de Mozart', un exercici de pulcritud i bellesa màximes que Meyer aborda des de la maduresa interpretativa que s’explicita, en el seu cas, especialment sàvia i generosa.

Molt centrada en la música de cambra, Meyer és la convidada d’un programa que es completa amb la serenata per a orquestra de cordes en Do major de Txaikovski. En paraules del director de l’orquestra, Tomàs Grau, aquest últim és "un compositor molt del nostre gust i amb el qual ens sentim especialment còmodes".

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: