Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Manel actuarà a Falset el dia 12 d'agost

Reusdigital i LANOVA Ràdio organitzen el concert del grup

Imatge d'arxiu d'un concert del grup Manel a Girona Imatge d'arxiu d'un concert del grup Manel a Girona G.S.I.
Espectacles
Dilluns, 17 abril 2017 12:17

La formació barcelonina Manel actuarà a Falset el dissabte 12 d'agost, en un concert que servirà per obrir els actes de la festa major de la capital del Priorat. L'actuació tindrà lloc a l'envelat que s'instal·la per festes a l'Euterpe, al costat del camp de futbol vell –on s'habilitarà una àmplia zona d'aparcament–, i les entrades es posaran a la venda el dia de Sant Jordi.

Serà el primer cop que Manel actuï a la comarca del Priorat, i ho farà per presentar el seu quart disc, Jo competeixo. A diferència dels anteriors àlbums, gravats en la intimitat, aquest treball significa la seva primera experiència amb el productor Jake Aron, que ha col·laborat amb artistes com Grizzly Bear, tUnE-yArDs i Chairlift, entre d'altres. El resultat són onze cançons que, masteritzades a SterlingSound per Chris Gehringer (Rihanna, Drake, Nas, Wu-Tang Clan), redefineixen el seu so amb matisos electrònics.

De forma anticipada, l'entrada es podrà adquirir a partir de Sant Jordi a 15 euros i, si es fa la mateixa nit del concert, en costarà 18. El concert està coorganitzat per Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio, amb l'Ajuntament de Falset i compta amb el suport de Damm i del CF Reus Deportiu i la col·laboració de Ràdio Falset.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: