Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Auditori Josep Carreras ofereix un concert d’òpera per a joves

L’espectacle presentarà divendres a Vila-seca un argument còmic per captar l’interès de l’espectador

'IlConvito' pujarà a l'escenari demà a les 21:30 h 'IlConvito' pujarà a l'escenari demà a les 21:30 h CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 06 abril 2017 10:28

Òpera Jove produeix el seu segon espectacle anomenat ‘IlConvito’: ‘Commedia del l’arte’. L’espectacle proporcionarà una hora d’entreteniment entre cants, ironies, acudits i embolics de tota mena, que tindrà lloc demà, divendres 7 d’abril, a les 21.30 h, a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

‘IlConvito’ tracta la historia de diversos personatges al voltant d'una taula i amb un únic objectiu: casar-se amb una persona rica. Aquesta peça és una òpera inèdita del compositor napolità Domenico Cimarosa que consta de dos actes amb una durada d’aproximadament 35 minuts cadascun. El seu argument és de gènere còmic, cosa que la fa amena al públic poc acostumat a la música clàssica i capta l’interès de l’espectador.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: