Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

150 alumnes es donaran cita a la 11a Trobada de Corals a Vila-seca

La cita serà el proper dissabte, 1 d’abril, i el concert començarà a les 13h

Edició anterior de la Trobada de Corals a Vila-seca. Edició anterior de la Trobada de Corals a Vila-seca. CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 31 Març 2017 11:46

Gairebé uns 150 alumnes d’escoles municipals de música i de conservatoris es donaran cita el proper dissabte, 1 d’abril, a la 11a Trobada de Corals de Nivell Elemental que se celebrarà a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

La Trobada s’iniciarà a les 10h, amb assajos individuals i conjunts, amb l’objectiu de preparar el concert que començarà a les 13h i finalitzarà cap a les 14h.

Es reuniran joves provinents del Cor Kodaly de l’EMM de Cambrils, el Cor de 3r nivell elemental de l’EMM de Tarragona, el Cor de 2n i 3r de nivell elemental de l’EM i Conservatori de la Diputació de Tarragona a Reus i el Cor Mozart del Conservatori de Vila-seca.

Aquest any totes les corals interpretaran conjuntament la cantata ‘Samsó i Dalila’ de Micahel Hurd, sota la direcció de Reyes Gil i Charo García, la narració de Maite Pérez i Eugènia Valderrama i l’acompanyament de Martina Salvadó a la flauta, Pau Senserrich al clarinet, Arseni Pujals al contrabaix i Marc Torres al piano.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: