Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La pallassa Pepa Plana torna a la ciutat de Valls

L’artista vallenca presentarà el seu nou espectacle al Teatre Principal i farà parada a l’IES Narcís Oller

Pepa Plana presenta dissabte a Valls 'Paradís pintat' Pepa Plana presenta dissabte a Valls 'Paradís pintat' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 02 Març 2017 17:34

La pallassa més internacional, Pepa Plana, torna a Valls aquest dissabte, 4 de març, al Teatre Principal amb el seu últim espectacle ‘Paradís pintat’. Abans, però, farà una parada el divendres a l’Institut Narcís Oller on explicarà el seu ofici als alumnes. La vallenca vesteix de màgica poesia la cara més fosca de les migracions del segle XXI. Aquest muntatge és fruit de la cooperació entre la companyia de l’artista i la línia de residències artístiques implementada als Teatres de Valls.

Pepa Plana és una artista que s’ha projectat internacionalment a través de múltiples actuacions en festivals internacionals arreu del món. La nova producció estrenada al darrer Festival Grec de Barcelona i presentada ara per primer cop a les comarques de Tarragona és un espectacle que connecta amb la cara més tràgica del món actual. En aquest sentit, Plana posarà un mirall davant la cara de l’espectador perquè s’hi vegi reflectit i interpel·lat.

A partir d’un angelet innocent, Pepa Plana crea el protagonista del nou muntatge. Aquest àngel vol volar per ser àngel de la guarda i no se’n surt. Però no li fa res no saber volar, perquè el seu viatge pren una direcció imprevista i acaba sent l'àngel de la guarda del fons del mar. En aquest món, recreat amb elements audiovisuals de l'estudi Nueveojos, viurà divertides aventures fins que descobreixi que al fons d'aquest mar on s'acaba d'instal·lar les coses no són pas com es pensava.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: