Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La figura emergent del pop, Paula Valls, aquest divendres a Vila-seca

Presentarà el seu nou dics ‘Black and White’ a l’Auditori Josep Carreras

La cantant Paula Valls. La cantant Paula Valls. CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Febrer 2017 17:30

El proper divendres, 3 de març, a les 21:30h, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà un concert de Paula Valls, que amb tan sols 17 anys compta amb una veu prodigiosa, i amb una facilitat innata per compondre i interpretar. Això li atorga un fresc i sorprenent estil propi que recorda la sensibilitat de Norah Jones i la força de Amy Winehouse.

Acaba de gravar el seu nou disc ‘Black and White’, un impressionant treball que sona a la més autèntica música negra amb tonalitats més actuals, que inclou temes propis amb lletra i música composada per l’artista i arranjament de Guillem Soler. Presentarà el seu treball acompanyada d’una banda de músics professionals.

Entrades

Les entrades es troben a la venda a través de la web i també es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: