Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gala dels premis Espardenya d'or a Tarragona

El festival de dansa d'arrel tradicional de l'Esbart Dansaire de Tarragona tindrà lloc, aquest dissabte 4 de febrer (18:30h), a l'Auditori Diputació

Una de les actuacions de l'Esbart Dansaire de Tarragona, a la Rambla Nova Una de les actuacions de l'Esbart Dansaire de Tarragona, a la Rambla Nova T/ CULTURA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 03 Febrer 2017 19:36

El proper dissabte 4 de febrer, a les 18,30, a l'Auditori Diputació de Tarragona, les seccions joves de l'Esbart Dansaire de Tarragona presentaran l'espectacle 'La Gala de L'espardenya d'or', on, d'una forma divertida presentaran els seus balls típics catalans.

Els grups de dansa de l'esbart estaran acompanyats per la música en directe del grup de música tradicional Faktoria Folk, format per Toni Chisvert (tuba), Adrià Oritz (Tarota), Ivan Roig (acordió diatònic) i Jordi Torrente (flabiol i tamborí). Les seccions de principiants, infantils i juvenils de l'Esbart Dansaire oferian les següents peces: 'El Ball Francès', 'El Contrapàs Xinxina', 'La Bolangera de Tarragona', 'L'Esquerrana de Castellciutat', 'El Contrapàs de Sant Genís', 'Ball de Pastors', 'L'Hereu Riera', 'El Patatuf de Sant Iscle', 'La Tirotitaina del Pallars', 'El ball de Sant Ferriol', 'Ball de Ballestes', 'Panderetes de Vilafranca' i 'La polca d'ours'.

L'entrada és lliure i limitada a l'aforament de la sala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: