Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ramon Madaula i Roger Coma presenten ‘L’Electe’ al Morell

L’obra s’estrena per primer cop a la demarcació de Tarragona

Imatge dels protagonistes de l'obra Ramon Maduala i Roger Coma Imatge dels protagonistes de l'obra Ramon Maduala i Roger Coma CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 02 Febrer 2017 12:34

Els televisius Ramon Madaula i Roger Coma arriben al Morell amb el seu darrer espectacle: ‘L’Electe’, una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques. Serà la primera vegada que aquesta obra es vegi a les comarques de Tarragona i serà el 2 de febrer a les 21h.

El que va ser el projecte guanyador del cinquè torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta 2015, sota la direcció de Jordi Casanovas i amb text de Madaula, explica com un president electe ha d’afrontar el seu discurs d’investidura quan un terrible tic deforma la seva cara. Davant d’aquest situació, el seu psiquiatre disposa d’unes poques hores per resoldre que el polític faci un ridícul espantós en la seva compareixença. Sota aquesta anècdota i durant 80 minuts, la comèdia construeix una batalla entre el president i el psiquiatre que convidaran al públic a reflexionar sobre els fets que marquen la vocació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: