Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jarabe de Palo, Roger Hodgson i Ana Torroja, primers artistes confirmats del FIM de Cambrils 2017

El festival està tancant la presència de tres figures internacionals, entre els quals podria haver-hi noms com Justin Bieber o John Legend

Ana Torroja és una dels primers noms confirmats pel Festival Internacional de Música de Cambrils 2017 Ana Torroja és una dels primers noms confirmats pel Festival Internacional de Música de Cambrils 2017 CEDIDA
Espectacles Josep Cartanyà
Divendres, 20 Gener 2017 13:18

La 43a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils ha confirmat la presència de Jarabe de Palo -que torna als escenaris-, l'ex Supertramp Roger Hodgson i Ana Torroja, amb la gira 'Conexión' que inclou cançons de Mecano. El festival s'iniciarà el 27 de juliol amb l'espectacle 'La llegenda de Michael Jackson', un concert amb invitació que tindrà la col·laboració d'associacions comercials i socials del municipi. El festival s'allagarà fins al 12 d'agost i programarà 10 i 12 concerts, preferentment els dijous, divendres, dissabtes i diumenges, per evitar molèsties als veïns de la zona cada dia de la setmana. Entre altres noms, el festival també s'ha interessat per la possibilitat de programar els catalans Txarango.

Publiolimpia tornarà a organitzar el festival i ho farà com a empresa guanyadora del concurs públic convocat per l'Ajuntament de Cambrils. El seu director, Antoni Mas, considera que aquesta és la millor fórmula tot i que reconeix que la tramitació del concurs i la competència d'altres ciutats ha comportat que el festival no pogués tancar a temps alguna gira com la del cantant David Bisbal, que actuarà aquest estiu a la Tarraco Arena Plaça (TAP).

El FIM s'internacionalitza

Tot i que el festival oferirà menys concerts que l'any passat, Antoni Mas ha deixat clar que “no baixarem el nivell”. Una prova d'això és que el FIM està treballant per tancar en les properes dates tres artistes internacionals de renom. Mas no descarta la possibilitat de portar Elton John a Cambrils -com es va anunciar l'any passat- però, per fer-ho possible, caldrà que l'artista britànic accepti les condicions tècniques del festival i que pugui combinar el concert amb d'altres dates.

Sigui com sigui, el FIM signarà en properes dates la presència d'un artista internacional “sorpresa”. De moment, l'organització no pot avançar el seu nom, però hores d'ara se sap que serà un artista americà que es va negar a actuar per Donald Trump en la darrera campanya electoral nordamericana. Entre els noms que prenen més força hi ha els de Justin Bieber i John Legend, i, en un segon ordre, The Chainsmorkers, The Dixie Chicks o Rufus Wainwright.

D'altra banda, Publiolimpia també ha proposat incloure el FIM en una associació de promoció turística de festivals de l'Estat que impulsa el Ministeri de Cultura, entre els quals, hi ha els festivals de Benicàssim, Cap Roig, Madrid, Cadis o Bilbao.

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha destacat la importància que té el festival per la promoció de Cambrils i ha renovat la confiança amb el certamen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: