Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adrià Puntí, plat principal del Sonaprop

El cicle musical de Llorenç del Penedès també contarà amb la cantant i guitarrista Núria Graham

Foto d'Adrià Puntí, plat fort del Sonaprop Foto d'Adrià Puntí, plat fort del Sonaprop
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Gener 2017 10:37

La finca del celler Heretat Sabartès de Llorenç del Penedès acollirà la desena edició del cicle musical Sonaprop, el qual començarà el 29 de gener i tindrà quatre concerts que començaran tots a les 19h. Adrià Puntí és el plat fort d’aquesta edició i actuarà el 12 de març a l’Auditori Pau Casals del Vendrell. Líder dels mítics Umpah-pah i al capdavant d’una prolífica trajectòria en solitari, el músic gironí és el millor aliat per realitzar la festa de tancament del desè aniversari del Sonaprop.

El deute pendent d’aquesta edició és la cantant i guitarrista Núria Graham, que a l’anterior edició va haver de suspendre l’actuació inesperadament. Aquest cop, ella i la seva banda actuaran el 19 de febrer a l’escenari del celler de la localitat. El seu darrer treball ‘Bird Eyes’ ha estat designat el millor disc en llengua no catalana del 2015 per la revista Enderrock.

El 29 de gener i 12 de febrer, també a la finca Heretat Sabartès, actuaran dues descobertes infal·libles: Est Oest i Maria Arnal & Marcel Bagés, respectivament. El quintet de Vic va ser el guanyador del Sona 9 2015 amb el seu treball ‘Fortuna’ i són una de les grans esperances de la nova fornada de grups de Catalunya. Mentre que el duo de guitarra i veu, fidel a la transmissió de la música popular, presenta la seva obra ‘Verbena’, la qual ha esdevingut el Premi Time-Out a la millor obra de 2016. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: