Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El proper mes de gener tornen els programes d’ocupació per a joves a Vila-seca

Els cursos finalitzats han deixat un balanç molt positiu

Imatge de la cloenda dels programes d'ocupació. Imatge de la cloenda dels programes d'ocupació. CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 30 Desembre 2016 12:34

El passat dimecres, 28 de desembre, va tenir lloc la cloenda dels programes Joves per l’Ocupació i Fem Ocupació per a Joves al Centre Municipal de Formació i Ocupació ‘Antic Hospital’ de Vila-seca, on ja es va anunciar que de cara al proper mes de gener tornarien.

Els programes Joves per l’Ocupació, adreçat a joves a l’atur d’entre 16 i 25 anys i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, ha format durant un curs de 200 hores a 12 joves en el sector de l’Hosteleria i Turisme. Aquest programa, alterna la formació professionalitzadora amb l’experiència laboral de 6 mesos en empreses del sector, amb la finalitat de millorar la pràctica professional dels joves, proporcionant-los qualificació professional i competències bàsiques personals que els permetin ampliar les oportunitats d’inserció i incorporació al mercat laboral. Això es complementa amb un treball transversal intens en competències clau, per part dels tutors del programa, que aporta un plus formatiu, essencial per a qualsevol lloc de treball.

Dels 12 joves que van iniciar el programa, 11 l’han finalitzat amb èxit. Tots han tingut un contracte laboral en diferents hotels de Salou i la Pineda, dels quals 7 van ser contractats en el marc del programa i 4 en contractacions laborals.

En programa Fem Ocupació per a Joves, adreçat a joves aturats d’entre 18 i 29 anys que disposen del títol d’ESO, de Batxillerat o d’un Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CGFM), hi han participat un total de 10 joves, dels quals 9 l’han finalitzat amb èxit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: