Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’impulsa l’ús de serveis universitaris del CRAI a Tortosa, el Vendrell i Vila-seca

Aquesta ampliació serà possible gràcies a l’aportació econòmica de 40.000€ per part de la Diputació de Tarragona

Fotografia de la signatura del conveni a la Diputació de Tarragona. Fotografia de la signatura del conveni a la Diputació de Tarragona. CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Desembre 2016 10:29

Els serveis del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de la Universitat Rovira i Virgili també s’oferiran a les seus universitàries de la URV existents a Tortosa, el Vendrell i Vila-seca, i estaran a disposició dels estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de formació professional d’aquests tres municipis. Així mateix, també se’n beneficiaran els ciutadans majors d’edat que acreditin la necessitat d’accedir a aquests serveis. Aquesta ampliació de l’ús del CRAI fora de Tarragona serà possible gràcies a l’aportació econòmica de la Diputació, que destina 40.000€ per a la contractació a temps parcial de tres tècnics d’auxiliars de suport destinats a aquests tres municipis.

Aquesta iniciativa es començarà a aplicar –amb caràcter pilot- després de les vacances nadalenques i fins el 30 de juny, al Campus de les Terres de l’Ebre, a Tortosa; al Campus Vila-seca i a la Seu Baix Penedès, a Coma-ruga.

Serveis oferts

Els estudiants i les persones que ho acreditin tindran a la seva disposició, i al seu mateix municipi, espais de consulta i de lectura amb accés al fons bibliogràfic i als recursos electrònics: sales per treballar en grup amb equipament tecnològic; espais de trobada i lleure i autoservei de consigna. Pel que fa als serveis, disposaran d’atenció presencial, telefònica o virtual sobre el funcionament dels serveis del CRAI, assessorament bibliogràfic, informació sobre activitats i serveis universitaris, wi-fi en tots els espais del CRAI, cerca de recursos bibliogràfics, ús d’ordinadors, préstec de llibres, ús de programari per a l’elaboració de treballs docents, espai d’aprenentatge de llengües amb recursos virtuals i d’autoaprenentatge de la llengua anglesa, i autoservei de reprografia, impressió i escaneig. Així mateix, podran accedir al catàleg bibliogràfic de la URV i als cercadors de recursos electrònics, i a cursos de formació organitzats pel CRAI.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: