Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arc Serveis convoca el 2n Concurs de projectes socials per a gent gran adreçat a estudiants de l'IES Andreu Nin

Estudiants de l'institut presenten propostes per facilitar la vida de les persones amb dependència

Foto de grup d'estudiants de l'Institut Andreu Nin, amb representants de L'Arc Serveis Foto de grup d'estudiants de l'Institut Andreu Nin, amb representants de L'Arc Serveis L'ARC SERVEIS
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 14 abril 2023 13:09

L'Arc Serveis ha convocat la segona edició del Concurs de projectes socials per a gent gran que viu al seu propi domicili. El concurs va adreçat a l'alumnat del segon Curs d'atenció a persones en situació de dependència de l'IES Andreu Nin del Vendrell.

Els estudiants han presentat els seus projectes davant el jurat, aquest dijous, a la sala d’actes de l'institut, amb l’objectiu que siguin vivibles i viables per incorporar a l'empresa per tal de facilitar la vida de les persones grans o amb dependència. Es valoraran projectes individuals i en grup que puguin incorporar persones majors o amb dependència que visquin al seu propi domicili. El premi està dotat amb 200 euros.

La gerent de L'Arc Serveis, Jerusalem Torra, explica que l'objecte del concurs és “proporcionar eines d'intervenció i millora de la qualitat de vida de la gent gran dependent, amb propostes que contribueixin a la seva autonomia i dignitat, i que s'adaptin al seu dia a dia”. Torra assenyala que la iniciativa pretén millorar la vida diària de les persones beneficiàries i donar cobertura a les seves necessitats. A més de treballar les relacions Intergeneracionals i canviar la visió que existeix sobre la vellesa, trencant estereotips i l’edatisme.

El jurat

El jurat d'enguany estarà format per professorat de l’insitut, les coordinadores del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) de L'Arc Serveis del Baix Penedès,i del Tarragonès, membres de l’equip i la guanyadora de l'edició anterior del Concurs de Projecte Social de la URV de Tarragona.

L’entrega del premi es farà el proper 3 de maig, a la sala d’actes del centre, a càrrec de Montserrat Martín Gibert, regidora de Salut, Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge del Vendrell.

Cal recordar que el 1r Concurs de projectes socials per a gent gran va premiar el 2022 un grup de 4 noies de l'institut pel seu projecte 'Pictogrames per posar als domicilis'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: